Klemlampen: De lichtbron voor iedere plek in uw huis!

De naam zegt het eigenlijk al! Klemlampen zijn lichtbronnen waar een klem onderzit in plaats van een voetstuk. Dit zorgt ervoor dat de lamp op allerlei verschillende plekken bevestigd kan worden. Heeft u dus geen vaste leeshoek of een andere plek om een boek/tijdschrift te lezen? Dan is een multi-inzetbare klemlamp dé leeslamp voor u. Het lezen bij weinig tot geen licht is namelijk slecht voor uw ogen. Uw ogen ontvangen tegenstrijdige signalen waardoor ze vermoeid raken. Dit kan zorgen voor klachten als hoofdpijn en andere ongemakken. Klemlampen en/of leeslampen zijn daarom echt een musthave. Psst.. misschien een cadeautip voor onder de kerstboom. 


 

Het gebruik van klemlampen

Klemlampen zijn ontzettend praktisch en kunnen bij iedereen van pas komen. Naast dat ze fijn zijn om als leeslamp te gebruiken kun je hem ook monteren op je bureau, keukenkastjes, vensterbank, boven commodes & op allerlei andere voorwerpen. Heb je misschien een tijdelijke spot nodig voor op een schilderij? Of heb je af en toe behoefte aan meer verlichting in de keuken? Je monteert en demonteert deze lamp dan in een handomdraai. Het enige wat je nodig hebt is een dun oppervlak om de lamp aan vast te klemmen en er moet een stopcontact in de buurt zijn. Geen gedoe met boren of schroeven!

Hoewel de meeste mensen een klemlamp inzetten uit praktische overwegingen moeten we de vormgeving & stijl van een klemlamp natuurlijk ook niet vergeten. Het zou toch leuk zijn als hij ook nog eens past bij uw interieur? Hieronder vindt u een aantal van onze klemlampen en klemspots. 
 

Klemlamp Mento

De klemlamp Mento is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Het is een trendy lamp met een scandinavisch ontwerp. U bevestigt deze klemlamp gemakkelijk aan een hoofdeinde, plank of bureau voor extra verlichting tijdens het lezen of werken. Bovendien is de Mento klemlamp voorzien van een flexibele stang waardoor de metalen kap in elke richting gebogen kan worden.

  

Klemlamp Flex

De klemlamp flex is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Speelt u op safe met een zwart of wit gekleurde lamp? Of kies jij voor de mooie bronskleurige klemlamp die warmte creëert in uw interieur? De keuze is aan u! 

  


Bent u er nog niet helemaal overuit welke klemlamp nu precies bij u past? Bekijk dan hier in alle rust ons gehele assortiment klemlampen. Als u advies nodig heeft, kunt u gebruik maken van onze advies & bestellijn. Wij helpen u graag.   
 
    14-12-2020 11:06     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.