Welke leeslamp past bij mij? Opzoek naar een leeslamp? Dan bent u aan het goede adres bij Leeslampen.nl! Wij helpen & adviseren u graag bij het vinden van de geschikte leeslamp. Maar wilt u er zelf achter komen welke leeslamp bij u past? Lees dan snel verder.

 

De eerste vraag die u zich moet stellen is: Waar leest u het liefst?


In de woonkamer
Heeft u een vaste bank/stoel waar u in leest of heeft u zelfs een speciale leeshoek? Dan kunt u het best kiezen voor een staande leeslamp. Hierdoor hoeft u maar 1x de hoogte van de lamp  in te stellen en bent u daarna klaar.

In bed
Als u het liefst in bed leest kunt u het beste voor een wandlamp of een bureaulamp gaan. Heeft u een nachtkastje naast uw bed staan? Dan adviseren wij u om voor een bureaulamp te gaan. Mocht dit niet het geval zijn en staat uw bed in de buurt van een wand? Dan kunt u het beste gaan voor een wandlamp met een lang arm.

Aan mijn bureau
Ga dan voor een bureaulamp met dimmer. Nu het steeds eerder donker wordt is het van belang om je belichting daarop aan te passen. Een dimmer zorgt ervoor dat je de lichtsterkte kunt aanpassen naar persoonlijke voorkeur. Ideaal als het licht gedurende een werkdag afwisselt.

De tweede vraag die u zich moet stellen is: Waar moet een leeslamp aan voldoen?

Bij leeslampen.nl hebben we wandlampen, bureaulampen, staande leeslampen en klemlampen in verschillende kleuren en modellen. Echter biedt iedere lamp ook weer zijn eigen functionaliteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
-        Een touchbare dimmer
-        Ledverlichting
-        Verstelbaar in hoogte
-        Draai- en kantelbare kap
-        Verstelbar lichtkleur
-        USB aansluiting

Op onze categoriepagina’s kunt u gemakkelijk een filter instellen om alleen de lampen te zien die beschikken over de aangevinkt eigenschappen.

De derde vraag die u zich moet stellen is: Wat past bij mijn interieur?

Wij hebben namelijk een groot assortiment leeslampen in verschillende stijlen. Scandinavische leeslampen, vintage leeslampen maar ook hele basic leeslampen zonder teveel poespas.
 

    20-10-2020 13:20     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.