Top 5 Leeslampen van Nordlux Vandaag zetten we de lampen van Nordlux in de spotlight. Dit Deense merk staat namelijk bekend om haar verlichting met Scandinavische design die ze al sinds 1977 produceren. Hun doelstelling is om hoge kwaliteit lampen te ontwerpen voor een aantrekkelijke prijs, zodat iedereen Scandinavische design naar binnen kan halen. De collectie van Nordlux bestaat uit wandlampen, bureaulampen & staande leeslampen. Ben je ook nieuwsgierig? Lees dan vooral verder en bekijk onze Nordlux lampen.   


 

1.      Nordlux Alexander

Deze stijlvolle staande leeslamp combineert een hoge functionaliteit met een Scandinavisch ontwerp. Deze vloerlamp is namelijk in hoogte verstelbaar maar de lampenkap is zelf ook draai-en zwenkbaar. Leest u in de avonden graag nog een boek in de woonkamer? Dan is deze staande vloerlamp van Nordlux een prachtige aanvulling op uw interieur.


 

2.      Nordlux Alexander Wandlamp

In onze collectie wandlampen zien we het Nordlux Alexander model ook weer terugkomen maar dan in een kortere versie voor aan de wand. Deze wandlampen zijn ideaal voor boven het bed, bank, bureau of boven het aanrecht. Alle nordlux wandlampen zijn verkrijgbaar in het zwart of wit en zijn beide afgewerkt met chroom-kleurige accenten. Door het aanschaffen van een Scandinavische wandlamp kun jij in alle rust ’s avonds een boek lezen op elke plek in huis. Vergeet ook niet dat lampen dé tool zijn om sfeer te creëren in je huis!

 


3.      Nordlux Pop

De Nordlux Pop is een typische bureaulamp die iedere thuiswerker, student of boekenlezer wel kan gebruiken. Goede verlichting is namelijk essentieel om geconcentreerd te blijven werken. Door de draaibare kap van de lamp kun je de lichtrichting gemakkelijk op elk moment veranderen. Met de Nordlux Pop lamp kom jij jouw werkdag wel door! Hij is verkrijgbaar in het antraciet en wit.


 

4.      Nordlux Sway

De Nordlux Sway is een staande leeslamp die qua vormgeving net iets anders is dan alle andere modellen van Nordlux. In plaats van een ronde & bolle kap loopt de Nordway Sway juist rechthoekig uit. Wil je dus net iets anders dan de rest zijn? Bekijk dan eens onze Scandinavische leeslampen van Nordlux. 5.      Nordlux Stay

De Nordlux Stay lampen komen uit een exclusieve collectie van Nordlux, namelijk de Design For The People lijn. Achter ieder ontwerp uit deze collectie zit een gerevormeerde Deense ontwerp(st)er. De Nordlux Stay lampen zijn ontworpen door Maria Berntsen. Zij heeft een multifunctioneel design gecreërd. De bureaulamp is namelijk voorzien van:

-        Een dimmer: zo kun je gemakkelijk en snel de lichtsterkte regelen
-        USB aansluiting: handig voor het opladen van je telefoon
-        Draai-en zwenkbaar; voor optimaal licht daar waar het nodig isBenieuwd naar de andere Nordlux Leeslampen? Kijk dan gerust rond! Mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben, maak dan gebruik van onze advies & bestellijn.

    20-10-2020 11:41     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.