Scandinavische Wandlampen: Eenvoudig maar indrukwekkend! De trend van dit moment. Geen enkel interieur kan er nog omheen. Jaa… we hebben het over de Scandinavische stijl! 

Deze stijl komt uit het hoge noorden en kenmerkt zich door het vele gebruik van lichte kleuren. Wist u dat hier een reden voor was? De bijzondere (mooie) donkere winters hebben de Scandinaviërs aangezet tot het perfectioneren van licht in hun woning. En rara.. lichte kleuren reflecteren licht! Ideaal dus om veel ruimte, rust en licht te creëren in uw interieur. 

Heldere verlichte kamers, minimalistische vormen, rust en natuurlijke materialen zijn de kenmerken van deze stijl. In de wonderschone natuur van Scandinavië kun je heerlijk ontspannen en tot rust komen, datzelfde gevoel wordt nagestreefd met een Scandinavische inrichting. Lampen kunnen hierbij een bepalende factor zijn. Zij creëren namelijk sfeer en geven warmte aan een interieur. 

Scandinavische wandlamp

1. Wandlamp Alexander

Bij ons vindt u verschillende soort leeslampen in een Scandinavische stijl. We hebben bijvoorbeeld de Scandinavische wandlamp Alexander. Deze simplistische wandlamp is wit en is voorzien van chroom-kleurige accenten. Deze wandlamp met een Scandinavisch design zal perfect ‘staan’ naast uw bed of bank. Niet te opvallend maar blendt perfect in uw interieur. De lampenkap is daarnaast ook draaibaar. Dit zorgt ervoor dat u de lichtrichting op elk moment nog kunt aanpassen. Past de stijl van dit model wel bij u, maar heeft u liever een staande leeslamp? Goed nieuws! We hebben het model Alexander in verschillende uitvoeringen. Neem hier een kijkje in ons assortiment. 


 

2. Wandlamp Pop

Een andere Scandinavische wandlamp die we in ons assortiment hebben, is de Pop variant. Dit model is een combinatie van een wandlamp met een Scandinavisch design en een industrieel design. Deze wandlamp is ontzettend trendy en vult uw woonkamer, slaapkamer of keuken in Scandinavische stijl harmonieus aan. Ook de lampenkap van de wandlamp Pop is draai-en zwenkbaar waardoor u de lichtrichting op elk gewenst moment nog kunt aanpassen. 

 

Bent u benieuwd naar onze andere Scandinavische wandlampen? Neem dan hier een kijkje. Mocht u onze hulp nodig hebben, dan kunt u gebruik maken van onze advies & bestellijn. Wij helpen u namelijk graag. 
    14-12-2020 11:18     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.