Winkelmandje
0 producten - €0,00
Ga naar kassa
  HOME » Staande leeslampen
  ONZE PRODUCTEN
   
   
  AANBIEDING
   
  Leeslamp Otello 2-lichts staal

  Leeslamp Otello 2-lichts staal


  €109,00 €99,00
  Staande leeslampen

  Staande leeslampen

  Op zoek naar staande leeslampen om bij te lezen, te werken of bij te hobbyen? Bekijk dan ons assortiment op Leeslampen.nl. Wij verkopen diverse lampen, van mooie kwaliteit en verzenden deze geheel gratis!

  Prettig werken met staande leeslampen

  Leeslampen.nl is onze webshop van de lampenzaak Embsen Licht en Advies, de verlichtingsspeciaalzaak van de Achterhoek. Onze passie is het verkopen van passende verlichting voor iedere situatie, nu ook online! Prettig werken, lezen of hobbyen gaat het beste met goed licht. De staande leeslampen van Leeslampen.nl zijn hierop geselecteerd. En behalve dat ze mooi helder licht geven, zien ze er ook goed uit. De lampen hebben een modern design en zijn geselecteerd op hun goede kwaliteit.

  Meer dan staande leeslampen

  Behalve staande leeslampen is het assortiment nog veel uitgebreider. We verkopen ook:
  • Wandlampen
  • Bureaulampen
  • Vloerlampen
  • Design lampen
  • Koncept lampen

  Bekijk onze staande leeslampen online of in de showroom!

  Mooie staande leeslampen kopen? Bezoek de webshop en bekijk het assortiment. De lamp wordt geheel gratis en dezelfde dag nog verzonden. Natuurlijk kunt u ook een bezoekje brengen aan onze showroom in Winterswijk!
  Prijs: €199,00  €175,00

  Leeslamp Bari brons

  Een functionele leeslamp in de kleur brons, in hoogte verstelbaar en zwenkbaar, voorzien van een touchdimmer. Deze leeslamp geeft perfect licht. Deze lamp is ook in staal te leveren.

  Bestel 'Leeslamp Bari brons' NU!
  Leeslamp Bari brons
  Prijs: €199,00  €175,00

  Leeslamp Bari staal

  Een functionele leeslamp, die goed licht geeft om bijv. een  boek of krant te lezen. Deze leeslamp is ook in de kleur brons te leveren. Voor verdere omschrijving zie leeslamp Bari brons.

   

  Bestel 'Leeslamp Bari staal' NU!
  Leeslamp Bari staal