Winkelmandje
0 producten - €0,00
Ga naar kassa
  HOME » Retourneren
  ONZE PRODUCTEN
   
   
  AANBIEDING
   
  Bureau lamp Retro zwart nr 1

  Bureau lamp Retro zwart nr 1


  €65,00 €34,95
  Retourneren

   

  In de meeste gevallen kunt u de lamp retour zenden via Post.nl, bij grote of zeer breekbare lampen laten wij de lamp bij u ophalen.

  ’U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
  Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

  Leeslampen.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Leeslampen.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Leeslampen.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’